Национален протест в Цалапица заради убийството на Димитър Малинов. Все повече

...
Национален протест в Цалапица заради убийството на Димитър Малинов. Все повече
Коментари Харесай

Национален протест след убийството в Цалапица: Хората настояват за справедливост

Национален митинг в Цалапица заради убийството на Димитър Малинов. Все повече хора се събират в центъра на селото. Всички те упорстват за обективни присъди и промени в законодателството.

Изключително засилено е полицейското наличие.

Десетки изпратиха в последния му път Димитър Малинов. Според хората митингите ще продължат и след краткотрайното премахване на началника на районното ръководство. Поискаха и незабавни законодателни промени.

„ Временното нас не ти устройва, стачките ще продължат в случай че би трябвало с по-голяма мощ. Трябва да бъде уволнен, не освободен “, сподели Пенчо Малинов.

В Цалапица ускоряват ограниченията за сигурност, излиза наяве след среща сред кмета и новия шеф на полицията.

„ Имам безапелационното увещание на новия шеф на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи, че в границите на месец ще имаме 24-часово наличие на патрул “, съобщи Ивайло Данаилов, кмет на Цалапица.

Хората в селото към момента питат по какъв начин се е стигнало до закононарушението и какви са аргументите за убийството на 24-годишния мъж.

„ Кротко момче, благородно “, сподели Димитрия Мострова.

Все още няма информация обвиненият за закононарушението, който се намира в Германия, да е арестуван. В Цалапица всички са на едно мнение, че отговорните за убийството би трябвало да понесат отговорност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР